Budějovický Hop 2017

04.06.2017 18:40

Včera, 3.6.2017 jsme se v časných ranních hodinách rozjeli do Českých Budějovic, abychom se zůčastnili další povedené akce pořadatelky Barbory Kohoutové, která pořádala již druhý ročník tohoto závodu. Početně obsazené lehké třídy skýtali poměrně slušnou konkurenci, o to větší radost nám udělalo vítězství našeho polishího samečka Luckyho, který byl teprve na svých 3. závodech a skvěle se předvedl v rovinné dráze. 

Střední třídy byly opravdu kvalitně obsazeny velmi zkušenými závodníky a králíci ze sebe vydaly maximum, takže bylo jen vemi těžké se umístit. Naše Sněhurka Smart bunny zabojovala na konci závodního dne a odnesla si krásné 2.místo ve středním parkuru.

A konečně náš třetí medailista Ready To Go, který startoval úplně poprvé v těžké třídě, obsadil krásné 3.místo v těžkém parkuru, kde pouze chyboval shozením překážek, nikoli odmítnutím, takže tento malý ale velmi šikovný sameček o sobě dá ještě v budoucnu jistě vědět.

Ready To Go Z Blatenských Mezí, chovatelka: P.Jindřichová, trenér: Bára Homolková

Další dva králíčci Princ Kaspian Smart Bunny a Šálka se velmi dobře předvědli ve svých třídách a od medailí je dělili jen drobné chybky, určitě to doženou příště.

Děkujeme pořadatelům a rozhodčím za hladký průběh závodů a všem závodníkům gratulujeme ke krásným výkonům.